AGENDA - BEURZEN - CLINICS - LEZINGEN


Op beurzen kun je mij tegenkomen samen met de Verwonderstoel. 3 krachtige mineralen die fijn doordringen. Maar ik kom ook bij je thuis bij voldoende belangstelling...
 

Verwonder clinic, thuis of voor je team

Met een aantal mensen meer verdieping in jezelf, iets van je eigen energiestroom ontdekken, dankzij de trilling van mineralen op maat. Een onderhoudende samenkomst met helder inzicht en een pakkend verhaal.

Geniet van eigenzinnige wijsheid uit eigen ervaring. Gelardeerd met tekst, uitleg en veel contact met stenen.

€15 per persoon incl. uitzoeken vooraf van een werksteen op maat om een nadrukkelijkere persoonlijke ervaring gedurende de clinic.

Bel voor een afspraak!

 

Agenda 2019

Verwonder inloop. elke eerste woensdag van de maand van 19 tot 20 uur. 6 November, 4 december

2 november Parkstad gezondheidsbeurs, Rodastadion Kerkrade. Workshop: kristallen zijn helpende handen... Aanvang workshop 12 uur 1e verdieping oost. 

3 november Nuth, spirituele beurs trefcentrum

10 november spiritual event, St Lambrechts Herk

1 december Bloom Leuven

 

 

mineraal op maatLezing: Kristallen zijn helpende handen...

Op deze doe-en-ervaar-zelf expeditie neemt Andy je mee op een reis door jezelf. Kristallen vormen de rode draad om weer te voelen waar het om gaat. Om weer contact te maken met hoe het werkelijk stroomt zonder te verkrampen door jouw idee van positief of negatief. Aanwezig zijn begint met bewuste aandacht voor wat er stroomt in je lijf zonder het commentaar van jouw alom aanwezige ballotagecommissie. Iets durven voelen zonder te weten wat of waarom. Kristallen helpen je om neutraal te blijven, toe te staan en te ontdekken wat iets voor je doet. Maken dat iets in je vrij. Heel direct…

Tijdens deze lezing beleef je uit eigen hand hoe dat in zijn werk gaat...