Iets doen voor jezelf...

      Deutsche Übersetzung

Iets doen voor jezelf. Niet als een kip zonder kop, maar vanuit een heldere lijn. Beseffen dat het niet lekker loopt is al een hele stap. Maar zelf met de oplossing komen, dat is teveel van het goede. Want onbewust ben je deel van het probleem. Voor een heldere lijn zit je hier goed, want dat is mijn specialiteit. Een lijn die ervoor zorgt dat het plezier in jezelf weer terug keert.

Andy van de Poel

Andy van de Poel

Ik ben jouw helpende hand. Ik zie hoe het is, wat ontbreekt of niemand ziet en kan de vertaalslag maken om de puzzelstukjes in elkaar te laten vallen. Weet wie, wat of waar nodig is. Kijk tussen de regels door en verder dan mijn neus lang is. Een kwaliteit die ik sinds mijn twintigste stap voor stap verfijnd heb. Eerst 2 decennia lang voor hele grote en kleine bedrijven in Nederland, Duitsland, België en Groot-Brittannië als account- en projectcoördinator van stressrijke deadline-klussen. Opererend vanuit mijn eigen netwerkorganisatie. Een unicum voor die tijd en de basis voor verfijnd maatwerk, want dat was toen al mijn streven.

Toegevoegde waarde

Ik omringde me vanaf het begin met mensen met uitzonderlijke kwaliteiten die ik in de juiste mate toevoegde aan mijn eigen rode draad om zo een complexe klus te klaren. Door de radertjes in het geheel scherp te observeren zag ik heel snel wat wel en wat niet werkte en hoe dat effectiever met elkaar kon samenwerken.

Kristalhealing

Vanaf 2010 doe ik dit als Kristalcoach waarbij ik bewust kristallen kies als ondersteuners. Voor mij heel logisch want ook kristallen hebben uitzonderlijke kwaliteiten die ik kan toevoegen aan jouw rode draad.

Ik zie mogelijkheden die anderen niet zien. Waar je zelf vaak geen oog voor hebt. Ik kan dat vertalen naar een lijn waarbij mijn energie samen met de fijne invloed van kristallen zorgdragen voor blijvende vruchten op langere termijn. 

Waarom stenen

Een probleem aanpakken heeft geen zin als je de bron niet aanpakt. Door mijn eigen intensieve ervaring met kristallen, weet ik wat de meerwaarde is voor een veranderend bewustzijn, om steeds beter te luisteren naar je hart.

Iets anders willen voor jezelf is prachtig, maar je eigen weerstand is sterker dan je denkt. Jouw oude manier van doen is vertrouwder dan het nieuwe. Kristallen geven verandering de kans en gunnen je de ruimte te gunnen die nodig is, om deze vernieuwing daadwerkelijk door te zetten.

Kristallen gaan dwars door je met ideeën dichtgemetselde muur heen en openen de hart naar je hart, steen voor steen, stap na stap.

 

 

ANTE

 

 
 
 
 


Kristalsetjes die werken in jouw voordeel

Het plezier in water is nu voor iedereen bereikbaar. Een slokje is een klein wonder...

Burn-out herstel programma maakt een relatief snelle terugkeer mogelijk