Contactgegevens insenzo duurzame impact

Andy van de Poel
T 0031 6 53 195 106
andy@insenzo.com


KRISTALCOACH, MINERAAL OP MAAT & STEENEXPO

ADRES: Parklaan 38, 6361 VW Nuth NL

KvK: 13036175
BTW-nummer: NL 1568.02.685 B01
IBAN NL11ASNB0706804074We zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer

 

AGENDA: BEURZEN - LEZINGEN - THUISLEZINGEN - OPEN VERWONDERING - Wie ben ik?

2019

elke eerste woensdag van de maand vrije verwonderinloop: een ontmoeting met kristallen. van 19 tot 20u. Parklaan 38, 6361 VW Nuth. Geef even via mail aan of je komt... woensdag 6 februari is de volgende

15-16 maart Massage complementair Vakbeurs Hoevelaken,

24 maart Wellnessbeurs Kermt [B], Lezing: Een ontmoeting met kristallen

15 april Therapeuticum De Fakkel, Fakkelweg 1, 6077 GC Sint Odiliënberg. 19.30 - 22 uur. Lezing: een ontmoeting met Kristallen. Interactieve beleving. Mineralen op maat, Verwonderstoel. Alle ingrediënten voor een boeiende avond.

21-22-23 juni, Boetiekfestival Happy Spirit Days Blaricum. Lezing op vrijdag en zaterdag, plus 3 dagen aanwezig op de Happy bazaar met de Verwonderstoel, sessies, mineralen op maat en het boek Wie ben ik?

 

OPEN VERWONDERING | Een ontmoeting met kristallen is jezelf ontmoeten

Elke eerste woensdag van de maand te beginnen op 2 januari 2019. 6 februari is nummer 2

Een ontmoeting met kristallen hier in mijn praktijk, Parklaan 38 Nuth. Van 19 tot 20 uur. Vrijblijvend binnen lopen. Zelf ontdekken. Meld je vooraf aan via andy@insenzo.com

Andy van de Poel interactieve lezingen met impact

Lezing: Kristallen prikken door je verhaal en ontwarren wat je dwars zit

In deze lezing brengt Andy je speels in contact met de invloed van mineralen op maat. Je ervaart de trilling van kristallen en hoe ze bijdragen om te ontdekken wat je diep van binnen echt wilt. We willen van alles, maar vaak kiezen we die dingen niet vanuit onszelf, maar vanuit iets buiten je: een aansprekend idee, een vertrouwd patroon, een smeulend tekort. 

Onze aandacht is 9 van de 10 keer afgeleid door aspecten die jij belangrijker maakt of juist minder belangrijk vindt dan ze werkelijk zijn, door consequent te denken vanuit positief en negatief. Je splitst de wereld op, zonder in de gaten te hebben dat je ook jezelf opsplitst. We verdelen alles in 2 kampen die permanent voor conflict zorgen, maar in werkelijkheid niet verdeeld zijn. Onbewust dekken we een stuk van onze ziel af en gaan op jacht naar bezieling. Willen iets oplossen dat in de kern geen probleem is. Het zijn altijd de eigen pijnpunten waarover je struikelt. En je moet er ook over struikelen om iets eigen te maken, te doorgronden. Zien niet dat positief én negatief ons wijzer maken. Omarm je dat niet dan kost het je bergen met energie...

Beter in contact komen met jezelf brengt daar verandering in. Fris inzicht en speciale kristallen op maat helpen daarbij. Kristallen zijn doof voor jouw conditionering en maken geleidelijk de weg vrij voor een gelijkwaardig speelveld voor jouw eigen plus en min. Laten je ontdekken wat jouw ware flow is. Tijdens deze lezing ontdek je en ervaar je de meerwaarde voor jou op een speelse en toegankelijke manier.

 

EEN ONTMOETING MET KRISTALLEN ALS THUISLEZING
 
Je kunt ook kiezen voor een ontmoeting met kristallen in eigen kring. Van ±4 tot maximaal 20 personen.
€5 pp
Voor dit bedrag krijg je een voelbare en boeiende introductie van ongeveer 60 min in de wereld van mineralen. Een eerste kennismaking met kristallen en hun invloed. Ik kom naar je toe in een straal van 50km rondom Nuth.
 
€15 pp
inclusief uitzoeken mineraal op maat om mee te werken tijdens de ontmoeting. Ik kom naar jullie binnen een straal van ±100km rondom Nuth. Je kunt dan concreet vanuit jouw persoon en jouw energie de meerwaarde van een specifiek mineraal ervaren dat is uitgezocht op jouw stuk, op de behoefte die nu bij je leeft. Normaal kost het uitzoeken €35. Na afloop kun je de steen op maat kopen, mocht je dit willen.
 
HET BOEK: Wie ben ik?
Aan de slag met jezelf, maar met een heldere rode draad die jouw conditionering langzaam maar zeker teniet doet? €28 plus verzendkosten of kom het hier afhalen...
 
 
MEDIA AANDACHT
 

Naam: 
Email: 
Adres: 
Telefoon: 
Bericht: 
Voer code in:
code