Contactgegevens insenzo duurzame impact

Andy van de Poel
T 0031 6 53 195 106
andy@insenzo.com


KRISTALCOACH, MINERAAL OP MAAT & STEENTUIN

ADRES: Nagelbeek 18, 6365 EK Schinnen NL

Het pand ligt op de hoek van Nagelbeek en Hegge.
Kies de grote openstaande Hegge poort aan de zijkant van de tuin met oprit en plantsoen als de entree naar de praktijk. Daar kun je ook makkelijk parkeren.

 

KvK: 13036175
BTW-nummer: NL 1568.02.685 B01
IBAN NL11ASNB0706804074We zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer

 

AGENDA: BEURZEN - LEZINGEN - VERWONDERCLINICS

15-16-17 juni, Boetiekfestival Happy Spirit Days Blaricum. Lezing op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni, plus een plekje op de Happy bazaar voor de Verwonderstoel expeditie

Kristallen helpen om werkelijk eruit te halen wat erin zit en te stoppen met blindstaren

Lezing

In deze lezing belicht Andy de impact van kristallen en het voordeel voor jezelf en voor elkaar dat je door kristallen kunt verwezenlijken. We willen van alles, maar vaak kiezen we die dingen niet vanuit onszelf, maar vanuit een aansprekend idee, een vertrouwd patroon.

Onze aandacht is afgeleid door aspecten die we belangrijker maken of juist minder belangrijk vinden. Aspecten die in werkelijkheid buiten onszelf staan, niet van onszelf zijn. Dit verdoezelt je kijk en overstemt je hart. We leggen onbewust de lat hoger. We willen meer, terwijl het goed is zoals het is en maken minder wat heel is.

Beter in contact komen met jezelf brengt daar verandering in. Fris inzicht en speciale kristallen op maat helpen daarbij. Ze maken de weg vrij om de eigen plus en min te zien en zo  jouw innerlijke geluk te laten stromen. Tijdens deze lezing ontdek je zelfbewustzijn op een speelse en toegankelijke manier.

 
 
MEDIA AANDACHT
 

Naam: 
Email: 
Adres: 
Telefoon: 
Bericht: 
Voer code in:
code