Contactgegevens insenzo duurzame impact

Andy van de Poel
T 0031 6 53 195 106
andy@insenzo.com


KRISTALCOACH, MINERAAL OP MAAT & STEENTUIN

ADRES: Nagelbeek 18, 6365 EK Schinnen NL

Het pand ligt op de hoek van Nagelbeek en Hegge.
Kies de grote openstaande Hegge poort aan de zijkant van de tuin met oprit en plantsoen als de entree naar de praktijk. Daar kun je ook makkelijk parkeren.

 

KvK: 13036175
BTW-nummer: NL 1568.02.685 B01
IBAN NL11ASNB0706804074We zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer

 

AGENDA: BEURZEN - LEZINGEN - VERWONDERCLINICS

15-16-17 juni, Boetiekfestival Happy Spirit Days Blaricum. Lezing op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni, plus een plekje op de Happy bazaar voor de Verwonderstoel expeditie

Lezing: Ontdek het geheim van kristallen en de meerwaarde voor jou

In deze lezing belicht Andy de impact van kristallen en hoe je wat je werkelijk wilt dankzij kristallen kunt verwezenlijken. We willen van alles, maar vaak kiezen we die dingen niet vanuit onszelf, maar vanuit iets buiten je: een aansprekend idee, een vertrouwd patroon.

Onze aandacht is afgeleid door aspecten die we belangrijker maken of juist minder belangrijk vinden dan ze werkelijk zijn. Dit verdoezelt je kijk en overstemt je hart. We leggen onbewust de lat hoger, lopen op onze tenen. We willen meer en raken daardoor steeds verder van onszelf af.

Beter in contact komen met jezelf brengt daar verandering in. Fris inzicht en speciale kristallen op maat helpen daarbij. Kristallen zijn doof voor jouw conditionering en maken geleidelijk de weg vrij voor een gelijkwaardig speelveld voor jouw plus en min. Laten je ontdekken wat jouw echt flow is. De flow waar jij je met alles wat je hebt vandaan probeert te houden door je neiging om alles in goed of fout te willen zien. Tijdens deze lezing ontdek je zelfbewustzijn op een speelse en toegankelijke manier.

 
Kies voor een lezing/workshop in kleine kring. Van 4 tot maximaal 12 personen. €15 pp
 
 
MEDIA AANDACHT
 

Naam: 
Email: 
Adres: 
Telefoon: 
Bericht: 
Voer code in:
code