Steen Expo
Exhibitie van steenkracht & buitenkans inspiratiebron voor thuis

 

Elke eerste woensdagavond van de maand van 19 tot 20u kun je hier in Nuth vrijblijvend de invloed van kristallen ervaren. Meld je aan via mail, sms of telefoon. Kijk bij contact voor alle info. Of maak een aparte afspraak om de kracht van deze stenen op je gemak te proeven.

ACTIE: voel je je aangetrokken tot een van deze stenen dan bied ik je de kans om ze tegen een scherpe prijs te kopen voor in je huis, je tuin of werkruimte. Wil graag ruimte maken om een koers te varen die nog fijner bij me past.

 

Druipsteen aragonietDruipsteen aragoniet | VRIJHEID

Ik ben ik, jij bent jij. Leef je leven zoals jij dat goed vindt. Neutraliseert. Brengt in balans. Ondersteunt ieder genezingsproces. Nu 3000

 

 

 

Noorse groene lei de wachterGroene Noorse lei | WACHTER

Beschermer. Duidelijk aanwezig zijn. Geeft moed en kracht. Laat me niet klein krijgen. Durf mijzelf te zijn. Ondersteunt het herstel van de huid. Activeert de huidcellen. Normaal €600 nu €150

 

noorse groene lei plezierGroene Noorse lei | PLEZIER

Weer plezier krijgen in jezelf. De humor gaan zien en relativeren.

Activeert de bloedsomloop en nieren. Werkt reinigend. Normaal €500 nu €100

 

 

 

roze kwarts relaxRozenkwarts | RELAX

Brengt te serieuze mensen in contact met het dromerige. Relax! Hartverwarmend. Bevordert ontspanning.
Normaal €400 nu €150

 

 

noorse groene lei time outGroene Noorse lei | PAUZE

Geeft jezelf weer een kans. Haalt je uit zware tijden. Bezinning, meditatie, rust. Even niets... Normaal €400 nu €100

 

 

 

 

 

Toermalijn met bergkristal en calciet

Toermalijn bergkristal calciet | RUIMTE

Rust en ruimte. Genieten om vanuit innerlijke verbinding je ware gezicht te tonen.

 

Aragoniet druipsteen rustAragoniet druipsteen met heel veel bonuspunten | RUST

 

Een joekel van een druipsteen aragoniet siert op dit moment onze kristalruimte in Nuth. Schoon aan de haak een slordige 200kg. Zijn kracht houdt gelijke tred met zijn gewicht. Een pure rustbrenger die daarbij ook nog eens het effect versterkt van andere werkzame kristallen in de directe omgeving. Een blikvanger met grote voordelen.

Maak een afspraak en ervaar het zelf!

Deze unieke aragoniet druipsteen uit Maleisië van groot formaat heeft een zeer krachtige werking. Zodanig dat deze in staat is leylijnen in de aarde zowel te herstellen als te reguleren waardoor het aangenamer wonen wordt.

De steen heeft een zuiverende, kalmerende werking, dus zeer rustgevend en heeft een zeer positieve herstellende werking op algemene lichamelijke ziekten zoals kanker, reuma, chronische aandoeningen etc.

De trilling van het mineraal resoneert met die van moeder Aarde en versterkt en zuivert andere mineralen waardoor ze volledig tot leven komen.

Dit mineraal is zeer geschikt voor wellness centra, sauna's, spirituele centra, praktijkruimtes of hotels die in het teken staan rust en ontspanning vanwege hun zeer rustgevende werking.
Nu €2000

 
 
 

En er zijn meer stenen om te ervaren. Kom zelf vrijblijvend ontdekken....

 

Stenen op maat als helpende hand

 

 

 

 

 

Naaldbergkristal.

CONTACT MET HEEL JE LICHAAM.