Stenen werken ook voor [hele] jonge mensen

 

Klankschaal gecombineerd met een persoonlijke steenLeeftijd speelt geen rol. Vanaf piepjong is kristalondersteuning mogelijk. Loopt je kind ergens tegenaan, dan is een kristalsetje op maat een uitkomst. Laagdrempelig, maar wel met een duidelijk nuttige invloed. Het is altijd verstandig om jezelf een beetje extra steun te gunnen wanneer je merkt dat het niet zo lekker stroomt en je er zelf niet goed uitkomt.

Voor kleine kinderen kies ik voor een aanpak waarbij de ouders een rol vervullen en inzicht krijgen. Dat gaat heel speels vanuit een gedegen ondertoon. Ook waterkristallen hebben een positieve invloed op de ontwikkeling van kids die grenzen missen, te makkelijk buiten zichzelf zijn of niet lekker uit de verf komen.

Bovendien gebruik ik voor kids een oeroude klankschaal voor een fijn trillingavontuur, bewust gecombineerd met een persoonlijke werksteen, kristalmaatje of kristalsetje. Indien nodig kan ik ook chakra stenen inzetten. 

Een afgestemd pakket dat werkt!

persoonlijk steen setje

Een Junior Sessie kost €35 exclusief ondersteunend kristal

 

 

 

 

 

 

 

Meer dan een halve eeuw oude klankschaalKleurplaten

Klik op de tekening van je keuze voor de download PDF

avontuur in de ruimte_insenzo.jpgde wonderbron_insenzo.jpgde wereld van de tovenaar_insenzo.jpg          speelpret_insenzo.jpg
elfendans_insenzo.jpg    Dolfijnenspel         drakenfeest_insenzo.jpg