Kristallen werken ook voor [hele] jonge mensen

 

Klankschaal gecombineerd met een persoonlijke steenLeeftijd speelt geen rol. Vanaf piepjong is kristalondersteuning mogelijk. Loopt je kind ergens tegenaan, dan is een kristalsetje op maat een uitkomst. Laagdrempelig, maar wel met een duidelijk nuttige invloed. Het is altijd verstandig om jezelf een beetje extra steun te gunnen wanneer je merkt dat het niet zo lekker stroomt en je er zelf niet goed uitkomt.

Als kristalmentor ben ik een kans voor jonge mensen. Van peuter tot tiener en jongvolwassenen. Met mijn energie kan iets versterken dat leidt tot meer duidelijkheid en praktisch resultaat.

Voor kleine kinderen kies ik voor een aanpak waarbij de ouders een rol vervullen en inzicht krijgen. Dat gaat heel speels vanuit een gedegen ondertoon.

Naast kristalsetjes en kristalmaatjes hebben ook waterkristallen positieve invloed op de ontwikkeling van kids die moeite hebben met grenzen missen, te makkelijk buiten zichzelf zijn of niet lekker uit de verf komen.

Als klap op de vuurpijl maakt een oeroude klankschaal deel uit van mijn aanpak voor een fijn trillingavontuur voor direct contact en concreet contrast.

Een afgestemd pakket dat werkt!

persoonlijk steen setje

De allereerste Junior Sessie kost €65 inclusief ondersteunend kristalsetje of kristalmaatje. Bij voorkeur bestaat het vervolg uit een serie van 3 werksessies voor €100. Een vervolgsessie los kost €35

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer dan een halve eeuw oude klankschaalKleurplaten

Klik op de tekening van je keuze voor de download PDF

avontuur in de ruimte_insenzo.jpgde wonderbron_insenzo.jpgde wereld van de tovenaar_insenzo.jpg          speelpret_insenzo.jpg
elfendans_insenzo.jpg    Dolfijnenspel         drakenfeest_insenzo.jpg