Een kristal als aandenken voor jezelf of een ander met meerwaarde 
 

Bijzondere momenten zijn te vertalen in een mooi kristal. Dat kan een moment van feestelijke vreugde zijn, maar ook intens verdriet na een groot verlies.

Dit Kado kristal geeft jou de kans om uit te drukken wat iemand in jouw leven voor jou betekent of betekende. Dat kan heel klein zijn of wat groter. Voor een verjaardag, een feestje of gewoon zomaar. Het kristal symboliseert een innige verbondenheid die voortvloeit uit jou en doorstroomt naar de mensen om je heen waar je graag iets voor betekent.

Het Kado kristal helpt om nog fijner in dat contact te zijn en die verbondenheid te doorgronden.

Kado kristal als persoonlijk gebaar voor jezelf of een ander. Afscheidskristal als huuroptie

Het kristal doet ook zijn werk wanneer je iemand mist. Het kristal op maat helpt je stilstaan wanneer liefde uitmondt in verlies of ontreddering. Het biedt de zegen en de troost van de in jou aanwezige liefde die immer stroomt, ook al lijkt dat nu onbereikbaar.

Een kado voor jezelf of voor een dierbaar iemand. Het is altijd persoonlijk, met meerwaarde voor de gever en de ontvanger. Het betekent meer dan alleen dat moment. Bij het kristal kun je ook kiezen voor een tekst die weergeeft wat er in je leeft.

Uitzoeken: €35 bij kristallen boven €100 of €15 bij kristallen onder €100

De prijs voor het Kadokristal valt naar wens in de groep onder of boven €100. Dat is geheel aan jou. De prijs van het kristal is altijd inclusief aanvullende informatie over de keuze voor dit kristal.

Wil je deze tekst in de vorm van een kort gedicht of stukje proza: €15

 

AFSCHEIDKRISTAL

Een kristal is ook een fraaie blikvanger om het afscheid van een dierbare extra cachet te geven. Zo'n Afscheidkristal kun je ook huren voor een week als ornament op de kist bij de uitvaart bijvoorbeeld. Incl. uitzoeken en gebruik van 7 dagen: €100 incl. btw. Na afloop bestaat vrijblijvend de optie om dit kristal te kopen minus aftrek van de huurprijs.

Afscheidskristal als passend ornament voor een droevig moment