Een kristal als aandenken voor jezelf of een ander met meerwaarde 
 

Bijzondere momenten zijn te vertalen in een mooi kristal. Dat kan een moment van feestelijke vreugde zijn, maar ook intens verdriet na een groot verlies.

Dit Kado kristal geeft jou de kans om persoonlijk te symboliseren wat iemand voor jou betekent. Dat kan heel klein zijn of wat groter. Voor een verjaardag, een feestje, een speciaal moment of gewoon zomaar.

Het Kado kristal is een vriendelijk gebaar met een plusje. Het helpt om het fijne contact dat er is concreter te maken en die verbondenheid kristallig uit te drukken.

Kado kristal als persoonlijk gebaar voor jezelf of een ander. Afscheidskristal als huuroptie

Het Kado is ook een idee wanneer je iemand mist. Dit kristal op maat helpt je bij jezelf blijven wanneer het wegvallen van iemand, uitmondt in verlies of ontreddering.

Het biedt de troost van de in jou aanwezige liefde die immer stroomt, ook al lijkt dat nu onwezenlijk.

Een kado voor jezelf of voor een ander. Het is altijd persoonlijk, met meerwaarde voor de gever en de ontvanger.

Bij het kristal kun je ook kiezen voor een tekst die weergeeft wat er in je leeft.

Uitzoeken:
€35 bij kristallen boven €100 of €15 bij kristallen onder €100.
Uitzoeken is inclusief aanvullende informatie op schrift over de keuze voor dit kristal.

Wil je deze tekst in de vorm van een kort gedicht of stukje proza: €15

De prijs voor het Kadokristal valt naar wens in de groep onder of boven €100. Dat is geheel aan jou. Het kan ook in de vorm van een kristalsetje dat in prijs tot max. €65 variëert. Ook dan is het uitzoeken €15.

 

AFSCHEIDKRISTAL

Een kristal is ook een gepaste blikvanger om een afscheid extra cachet te geven. Zo'n Afscheidkristal kun je ook huren voor een week als ornament op de kist bij de uitvaart bijvoorbeeld of op een bijzondere plek thuis. Incl. uitzoeken en gebruik van 7 dagen: €100 incl. btw. Na afloop bestaat vrijblijvend de optie om dit kristal te kopen minus aftrek van de huurprijs.

Afscheidskristal als passend ornament voor een droevig moment

 

 

Het uitzoeken

Op basis van voornaam en achternaam ben ik in staat om me af te stemmen op een persoon naar wens. Dit afstemmen leidt tot een steen die qua trilling het meest past.

Voor het uitzoeken is geen fysiek contact noodzakelijk. Dat kan op afstand.