Weiter klikken für mehr Qi Info• Een aanpak op maat met inzicht, energie en kristallen. 


Klik op de opties:  Persoonlijk | zakelijk


HOE WERK IK?
 
• Direct energiecontact helpt je om zelf voelen hoe het zit. Gekoppeld aan concreet inzicht verstevigt het je basis op heldere wijze.
 
• Chakra kristallen geven je mentale en lichamelijke vitaliteit een stimulerend impuls, het verscherpt je waarneming en laat alles fijner doorstromen.
 
• Het werkkristal maakt duidelijk waar meer aandacht nodig is op dit moment.
 
• Ik vorm de verbindende schakel met mijn verfijnde energie, gebruik makend van helende handen, jarenlange ervaring en knowhow. Ik neem je graag mee op deze geef-jezelf-een-kans-safari.
 
• Samen koppelen we plezier aan doen en ervaar je ter plekke wat de waarde voor jou is. Indien nodig krijg je een oefening op maat mee om de ervaring thuis samen met het werkkristal nog verder uit te diepen.
 
 
WAAROM IETS DOEN VOOR JEZELF? 

Om weer het plezier in het contact met jezelf te ervaren en profijt te hebben van je eigen energie-vermogen. Vanuit logica en gedegenheid. Niets ontstaat zomaar. Werken aan jezelf kost energie. Niet werken aan jezelf kost energie. 2 opties waaruit je kunt kiezen, maar wel met een duidelijk andere uitkomst. Inzicht daarin voorkomt teleurstelling.

Mijn energie-aanpak heeft gunstig effect op problemen met intimiteit, hooggevoeligheid, burn-out, chronische aandoeningen, maagdarmklachten, migraine, depressie, rouwverwerking, rugpijn of mentaal vastzitten. Kom ontdekken wat mijn meerwaarde is!

Kristallen helpen om beter met je lijf en jezelf samen te werken. Dat is een goed idee op de meest lange termijn, voor jou en iedereen om je heen. Een mooi voorbeeld van regeneratief met al jouw kwaliteiten omgaan in het belang van het geheel...
 

Prijzen
Kristalhealing werkt effectief maar vraagt ook geduld en toewijding. Doorzetten geniet de voorkeur.

• Startsessie €50 inclusief het uitzoeken van het werkkristal.
• Vervolgsessie €35.
• Mentorserie van 3 sessies €100
• Telehealing €35 per sessie of mentorserie van 3 €100 plus werkkristal of persoonlijk kristalsetje
• Thuishealing: €75 eerste uur, vervolg €25 per halfuur, regio Zuid-Limburg. Voor andere regio's geldt een aanvullende reiskosten regeling van €15 per uur.
 

Doorvertelbonus en serievoordeel

Maakt een ander een afspraak door jouw enthousiasme dan krijg jij €5 korting op je eerstvolgende sessie, serie of kristalinvestering. Bewust kiezen voor een mentorserie van 3 sessies levert je ook voordeel op. Je betaalt €100 ipv €105.
 
Spelregels
Afspraak is afspraak. Een afspraak verplaatsen kan tot 24 uur van tevoren. Daarna betaal je de sessie.
 
 
WAT ZIJN CHAKRA'S?
Chakra's zijn verkeerspleinen voor jouw energie. Als alles lekker doorloopt, verloopt alles rustig en fijn. Zodra er sprake is van spanning in jouw bestaan dan ontstaan opstoppingen. Mijn unieke chakra stenen inspireren jouw chakra's om de juiste draad op te pakken en weer lijn in de chaos te brengen. Ze regelen een betere doorstroming zodat je zelf steeds beter ervaart wat het verschil is tussen wel en niet doorstromen en hoe je dit kunt vertalen in jouw dagelijkse praktijk. Zelf werk ik met 7 elementaire chakra stenen, ondersteund door 3 kristallen die de doorgaande stroom versterken vanuit spiritualiteit, mystiek en essentie. Een ongekende beleving met verrassend directe en diep doorwerkende impact.
 
 
 
Kristalkamer voor inzicht en beter contact met je basis

 
 
 
PGB
De Insenzo begeleiding is ook in te kopen via een PGB, het Persoonsgebonden Budget. Op dat gebied vinden regelmatig veranderingen plaats, maar mijn toegevoegde waarde valt in het standaard PGB contract in de categorie individuele begeleiding op grond van WLZ. De betaling van de factuur loopt zoals gebruikelijk via de Sociale Verzekeringsbank. Neem contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie.


 

 
Zakelijk

Zaken hebben baat bij een vreemde blik...


Een nuchtere, onafhankelijke kijk maakt veel verschil. Durf jij jezelf serieus te nemen of neem je alleen het doel serieus. Heb je de ambitie om als [familie]ondernemer je zaken beter op een rij te zetten? Om fijner te werken vanuit balans en meer voor elkaar te krijgen?

Hoe is de balans qua privé en zakelijk?
Hoe is je balans qua vitaliteit, qua prioriteit?

Vragen die vaak blijven liggen, maar wel consequenties hebben die je uiteindelijk niet wilt. Jezelf wegcijferen voor het resultaat is niet het antwoord. Proactief inspelen op de bui die je al ziet hangen is slimmer, zakelijker ook, want dat levert een beter resultaat op langere termijn. Kost je minder geld. Levert meer op.

Balans draait om duidelijkheid en aandacht. Het heeft alles te maken met aanwezige kwaliteiten beter zien, beter gebruiken door ze ook beter in lijn te krijgen met de neuzen dezelfde kant op.

Behoefte aan ander zicht op de feiten?
 
Investering: €75 per uur incl. btw of op projectbasis.