AGENDA - BEURZEN - CLINICS - LEZINGEN


Op beurzen kun je mij tegenkomen samen met de Verwonderstoel. 3 krachtige mineralen die fijn doordringen. Maar ik kom ook bij je thuis bij voldoende belangstelling...
 

Verwonder clinic, thuis of voor je team

Met een aantal mensen meer verdieping in jezelf, iets van je eigen energiestroom ontdekken, dankzij de trilling van mineralen op maat. Een onderhoudende samenkomst met helder inzicht en een pakkend verhaal.

Geniet van eigenzinnige wijsheid uit eigen ervaring. Gelardeerd met tekst, uitleg en veel contact met stenen.

€15 per persoon incl. uitzoeken vooraf van een werksteen op maat om een nadrukkelijkere persoonlijke ervaring gedurende de clinic.

Bel voor een afspraak!

 

Agenda 2019

26 mei, spirituele beurs, Trefcentrum, Nuth, 11-18u.

8 juni, Spirituele beurs Levenspad8, Hotel de Schacht, Genk.

21-22-23 juni, Boetiekfestival Happy Spirit Days Blaricum. Lezing op vrijdag en zaterdag, plus 3 dagen aanwezig op de Happy bazaar met de Verwonderstoel, sessies, mineralen op maat en het boek Wie ben ik?

 

 

mineraal op maatLezing: Passie + Energie + Stenen

In deze lezing brengt Andy je speels in contact met de invloed van stenen en hoe ze helpen om contact te maken met jouw energiestroom, hoe ze helpen om weer plezier te krijgen in wat er speelt zonder te weten waarom. Om jezelf toe te staan om te voelen en niet meteen iets weg te wuiven als niets, maar om het eens te laten uitwerken zodat je een beter idee krijgt. Jezelf een kans geeft om jouw flow beter te ontdekken. Flow laat objectief zien hoe we bezig zijn. Maar al te vaak laten we dat afhangen van iets subjectiefs, een sterk verlangen om iets te betekenen bijvoorbeeld gekoppeld aan een sterk gevoel van vervulling, zonder het addertje te zien dat daaronder zit: de moeite die jij hebt met het idee om geen betekenis te hebben, om zonder erkenning te zijn.

Dit komt omdat jouw gecondtioneerde brein draait op een voorkeur voor positief en een afkeer van negatief. Ons denken snapt simpelweg niet dat iets en niets samen verantwoordelijk zijn voor het evenwicht van alles. Plus en min leggen als tegenkrachten volkomen hetzelfde gewicht in de schaal, zoals gas en rem. Jouw denken heeft je onbewust geleerd om jouw negatieve kwaliteiten af te wijzen en alle aandacht op je positieve kwaliteiten te leggen. Dat veroorzaakt een gemis dat pijn doet. Pijn omdat je denkt dat negatief negatief is, terwijl het negatieve in werkelijkheid het positieve in balans houdt. Ons hoofd draait ons een loer waar we bij staan. Dat kan anders!

Beter in contact komen met je lijf en hoe het in jou stroomt helpt om een aanvankelijk niet-fijn gevoel toe te staan en op je gemak te laten uitwerken. Als een klank die door je heen galmt en iets in je losmaakt dat vast is komen te zitten door je eigen idee van goed en fout. Dat idee zit je in de weg maar laat zich niet zonder slag of stoot aan de kant zetten. Fris inzicht en kristallen op maat transformeren jouw idee naar een beter werkend idee en openen geduldig de weg naar je hart. Mineralen laten je neutraal voelen wat flow en geen flow is. Tijdens deze lezing ontdek je zelf wat dit voor jou betekent...