Mineralen driehoek
duurzame ondersteuning op spiritueel, mystiek en essentie vlak

Ter ondersteuning van je eigenwijze ontdekkingsreis door de spirituele, mystieke en essentiële fasen, kun je op unieke wijze 3 afgestemde mineralen laten uitzoeken om de weg voor jou eenvoudiger vrij te maken, om daar te komen waar je als mens naar verlangt.

 

Essentie driehoek als ultieme geleider van jouw hoogste energie

Essentie driehoek

De werking van de mineralen driehoek zorgt ervoor dat je op scherp blijft staan qua energie om jouw conditionering stap voor stap op te heffen. Zodat jouw persoonlijkheid in alle puurheid aanwezig mag zijn.


1ste fase: Spirituele ontwikkelingSpirituele steen transformeert weten naar doen

Om de ontwikkeling van spiritualiteit volledig uit te kristalliseren en te realiseren in jouw persoonlijkheid. De natuurlijke trilling van het mineraal zorgt ervoor dat de ontwikkeling van overgave tot stand komt in jouw verdere leven.

Zodat je steeds meer gaat leven naar de waarheid wat goed is, voor jouw geest en lichaam, en niet langer vanuit de behoefte of het verlangen van het geconditioneerde lichaam of de buitenwereld.

Je ziet steeds duidelijker, helderder hoe je jezelf telkens saboteert ten koste van jouw geluk en telkens kiest wat ongezond is!

Je leert vertrouwen in jezelf.

De spirituele steen ligt 90% in de prijsklasse tussen de 50 en 2000 euro 10% licht hoger.


2e fase: de MystiekMystiek mineraal helpt je je doen en laten transformeren vanuit de realiteit

Om de mystieke kant in jouw leven volledig te laten ontwaken. Mystiek heeft te maken met ontplooiing. Dit heeft niets meer te maken met ontwikkelen van je persoonlijkheid.
Dit mineraal geeft de juiste trilling af om door de volledige overgave in contact te komen met de mystieke energie, zodat jouw pure persoonlijkheidsvorm volledig aanwezig is in het hier en nu. De mystieke energie staat voor volledig achter jezelf staan. Eigen verantwoordelijkheid in oorzaak en gevolg. Inzien dat je alles zelf creëert.

Het mystieke mineraal is mogelijk als je de 1ste fase hebt doorlopen en de thuisbasis qua energie overeenkomt met je persoonlijkheid. Kosten idem als fase 1.3e fase: de overgang naar de Essentie

De essentie is leven vanuit jouw hartMaakt de weg vrij voor volledig inzicht in spiritualiteit en mystiek waardoor je de cirkel doorbreekt van creëren ten gunste van laten ontstaan van dat wat is. Creëren is verbonden met denken en tekortkoming. Hierdoor ontstaat angst, willen behouden, wat weer leidt tot verlies, verdriet en ziekte. Ontstaan is dat wat je ontvangt. Dat wat er op je pad komt is niet onderhevig aan angst voor verlies omdat je er niets voor hebt hoeven doen.

Leven vanuit de essentie is aanwezig zijn in het hier en nu. Dat wat is [in het aardse bestaan].

Het mineraal van de essentie draagt eraan bij om de spirituele energie en de mystieke energie samen te laten vloeien in het centrum [hart] van de vorm [lichaam], waardoor het essentiële licht zich openbaart.Hoe zou de wereld er uitzien vanuit de essentie?

Het uitzoeken van jouw persoonlijk Mineraalplan voor de essentie kost € 40 per steen ondersteund door en in combinatie met een essentie consult aan het begin van elk van de 3 fases. Het essentie consult kost € 75 per uur en maakt de weg vrij om zonder weerstand aan de nieuwe fase te starten. Dit is excl. het aankopen van de steen.