Weiter klikken für mehr Qi Info• Ik werk met energie en ik werk met kristallen. Dat is niet zomaar... Het heeft alles met passie te maken! Samen levert dat iets op.


Klik op de opties:  Persoonlijk | zakelijk


Verbeter je basis dankzij een effectieve Steenaanpak. Voorkomen is veel slimmer dan genezen. 

Chakra kristallen gecombineerd met een werksteen, het oog en de passie van Andy vormen een uitstekende combi om belemmerende patronen te doorbreken.
 
Zelf voelen hoe het zit, gekoppeld aan concreet inzicht verstevigt je basis. De chakra kristallen geven je mentale en lichamelijke vitaliteit een stimulerend impuls, het verscherpt je waarneming. Laat alles fijner doorstromen. De werksteen maakt duidelijk waar meer aandacht nodig is op dit moment. Ik vorm de verbindende schakel vanuit mijn ervaring en knowhow en neem je mee op deze zelfsafari. Samen koppelen we plezier aan doen en ervaar je ter plekke wat je hiermee kunt. Indien nodig krijg je een spontane oefening mee om de ervaring thuis nog verder uit te werken.
 
Chakra's zijn verkeerspleinen voor jouw energie. Als alles lekker doorloopt, verloopt alles veel rustiger en fijner. Zodra er sprake is van drukte in jouw bestaan dan beginnen de opstoppingen. Chakra stenen inspireren jouw chakra's om de draad weer op te pakken en de chaos op te lossen. Ze regelen een betere doorstroming zodat je zelf steeds beter kunt vaststellen wat het verschil is en hoe je dit kunt vertalen. Zelf werk ik met 7 elementaire chakra stenen, ondersteund door 3 kristallen die de doorgaande stroom versterken vanuit spiritualiteit, mystiek en essentie. Een unieke beleving met verrassend directe en diepe impact.
 
 

Weer met plezier werken aan jezelf is hier het credo. Vanuit logica en gedegenheid. Niets ontstaat zomaar... Iets doen is nodig... Werken aan jezelf kost energie... Niet werken aan jezelf kost energie. 2 opties die je kunt gebruiken, maar wel een andere uitkomst hebben. Inzicht daarin voorkomt teleurstelling. Het vraagt betrokkenheid en doorzettingsvermogen. Voor jezelf. Heel belangrijk.

Mijn Steenmethode heeft ook gunstig effect op problemen met intimiteit, hooggevoeligheid, burn-out, chronische aandoeningen, maagdarmklachten, migraine, depressie, rouwverwerking, rugpijn of mentaal vastzitten. Kom ontdekken wat de meerwaarde is!
 

Andy van de Poel

Prijzen
Steencoaching werkt effectief maar vraagt ook geduld en toewijding. Structureel doorzetten geniet de voorkeur.

De startsessie kost  €50. Een vervolgsessie €35. Een vervolgserie van 3 sessies €100
 
Telecoaching: de ideale opbouw is een startsessie hier in Nuth €50 zodat je ter plekke de werking van mijn energie en de invloed van de werksteen kunt ervaren, gekoppeld aan vervolgserie van 3 sessies via telefoon €100, afstand speelt geen rol. Lukt dat niet dan kost de eerste sessie €75. Dit bedrag is inclusief een Persoonlijk kristalsetje en verzending. Want voor telecoaching is ondersteuning nodig thuis. Dit bedrag betaal je vooraf als bewuste stap. Een Telesessie is heel nuttig als beginstrategie, zeker als je verder weg woont, maar uiteindelijk is meer nodig en zal de stap naar Nuth logisch zijn.

Thuiscoaching: €75 eerste uur, vervolg €25 per halfuur, regio Zuid-Limburg. Voor andere regio's geldt een aanvullende reiskosten regeling van 0,19 per km.
 

Doorvertelbonus en serievoordeel

Maakt een ander een afspraak door jouw enthousiasme dan krijg jij €5 korting op je eerstvolgende sessie, serie of steenaankoop. Bewust kiezen voor een serie van 3 sessies levert je ook voordeel op. Je betaalt €100 ipv €105.
 

Spelregels
Afspraak is afspraak. Een afspraak verplaatsen kan tot 24 uur van tevoren. Daarna betaal je de sessie.
 
 
Sessie ruimte voor inzicht en beter contact met je basis

 
 
 
PGB
De Insenzo begeleiding is ook in te kopen via een PGB, het Persoonsgebonden Budget. Op dat gebied vinden regelmatig veranderingen plaats, maar mijn toegevoegde waarde valt in het standaard PGB contract in de categorie individuele begeleiding op grond van WLZ. De betaling van de factuur loopt zoals gebruikelijk via de Sociale Verzekeringsbank. Neem contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie.


 

 
Zakelijk

Zaken hebben baat bij een vreemde blik...


Een nuchtere, onafhankelijke kijk maakt veel verschil. Durf jij jezelf serieus te nemen of neem je alleen het doel serieus. Heb je de ambitie om als [familie]ondernemer je zaken beter op een rij te zetten? Om fijner te werken vanuit balans en meer voor elkaar te krijgen?

Hoe is de balans qua privé en zakelijk?
Hoe is je balans qua vitaliteit, qua prioriteit?

Vragen die vaak blijven liggen, maar wel consequenties hebben die je uiteindelijk niet wilt. Jezelf wegcijferen voor het resultaat is niet het antwoord. Proactief inspelen op de bui die je al ziet hangen is slimmer, zakelijker ook, want dat levert een beter resultaat op langere termijn. Kost je minder geld. Levert meer op.

Balans draait om duidelijkheid en aandacht. Het heeft alles te maken met aanwezige kwaliteiten beter zien, beter gebruiken door ze ook beter in lijn te krijgen met de neuzen dezelfde kant op.

Behoefte aan ander zicht op de feiten?
 
Investering: €75 per uur incl. btw of op projectbasis.