Mineralen helpen je vitaliteit. Ervaar zelf de werking


Afgestemde mineralen hebben grote voordelen en een zeer positieve uitwerking op uiteenlopende klachten of jouw persoonlijke ontwikkeling. Ben je niet tevreden over je eigen leven, hoe het nu is? Kies dan voor een mineraal die werkt voor jou. Ieder mineraal heeft een unieke trilling. Zo heeft ieder mens een unieke trilling met alle plusjes en minnetjes die daarbij horen.
 
 
Ik zoek een mineraal voor je uit die overeenkomt met jouw trilling en de trilling die je hebt geblokkeerd. Die activeert jou om je leven anders aan te pakken. Daardoor kan je lichaam zich beter herstellen en krijg je helder inzicht in de diepere betekenis van het leven. 

Ook bij kinderen en zelfs bij dieren zijn stenen zeer effectief bij klachten rondom groei- en leerontwikkeling. Stenen zijn ook een prachtig persoonlijk kado...


We bieden 3 opties, afhankelijk van je persoonlijke behoefte.


1. Lichamelijke klachtenPersoonlijke stenen als steen in de rug voor transformatie
maag-, darm-, etc. rug-klachten, kanker, aids, ALS, reuma, migraine, vermoeidheid etc.
prijsindicatie Mineralen setje incl. uitzoeken vanaf 45 euro tot ± €85
 

2. Geestelijke klachten
overgevoelig, onrust, ADHD, autisme, burn-out etc.
Prijsindicatie incl. uitzoeken mineralen setje vanaf 45 euro tot ± €85
 

3. Persoonlijke ontwikkeling
Om de basis te leggen voor verdere ontwikkeling is het van belang om bij jouw gevoel te komen en het verschil te ontdekken tussen emotie en gevoel.

Chakra punten zijn een belangrijk item.Persoonlijke stenen om de weg naar je hart te openen

Dit persoonlijk mineraal stimuleert de persoonlijke ontwikkeling waardoor ook lichamelijk herstel wordt bevorderd.

Hierdoor kun je je zelf niet meer voor de gek houden en voel je heel duidelijk wat goed voor je is, hetgeen de keuze eenvoudiger maakt. Hierdoor krijg je jouw eigen verantwoordelijkheid terug. Je weet wel: OORZAAK EN GEVOLG.

Mineralen om de chakra te stimuleren of in balans te brengen uitzoeken 35 euro.
Prijsindicatie mineraal: hou rekening met een bedrag tussen de 50 en 300 euro
 
 

Persoonlijke ontwikkeling helpt je om in contact te komen met je gevoel. Een kristal op maat is ook een origineel idee om iemand een fijn kado te geven met duurzame waarde...

In contact komen met je gevoel is de basis voor spirituele ontwikkeling: het activeren en in balans brengen van paranormale gaven zoals helderziendheid, helder voelen, magnetiseren, voor een betere energie doorstroming etc.

In de fase van spirituele ontwikkeling speelt de mineralen driehoek een belangrijke rol.
 
 
Stenen op maat als helpende hand
 
 
 
Mineraal ruimte in Nuth thuis stenen
 
 
 
  
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maak van je huis, je werkplek of je tuin een voedende bron van energie

Een Energie bron gewoon bij je thuis of in je eigen [kantoor]tuin? Het is mogelijk!
 
Kom zelf tot de ontdekking dat het mogelijk is om van ieder huis een bron van balans te maken of in iedere tuin met een mineraal-steen een energie plek te creëren of een bron te activeren om figuurlijk je dorst te lessen na een dag hard werken.
 
 

Welke stenen kun je vrijblijvend ervaren om jouw thuis of werkplek duurzaam te optimaliseren qua balans?
 

Druipsteen aragoniet ik ben ik jij bent jij. leef je leven vrij

Druipsteen aragoniet | VRIJHEID

Ik ben ik, jij bent jij. Leef je leven zoals jij dat goed vindt. Neutraliseert. Brengt in balans. Ondersteunt ieder genezingsproces.

 

Groene noorse lei de wachter

 

Groene Noorse lei | WACHTER

Beschermer. Duidelijk aanwezig zijn. Geeft moed en kracht. Laat me niet klein krijgen. Durf mijzelf te zijn. Ondersteunt het herstel van de huid. Activeert de huidcellen.

 

 

 

 

Groene noorse lei

Groene Noorse lei | PLEZIER

Weer plezier krijgen in jezelf. De humor gaan zien en relativeren.
Activeert de bloedsomloop en nieren. Werkt reinigend.

 

 

 

 

 

 

 Rozenkwarts

Rozenkwarts | RELAX

Brengt te serieuze mensen in contact met het dromerige. Relax!
Hartverwarmend. Bevordert ontspanning.


 

 

 Groene noorse lei

Groene Noorse lei | TIME OUT

Geeft jezelf weer een kans. Haalt je uit zware tijden. Bezinning, meditatie, rust. Even niets...
 

 

 

En er zijn meer stenen om te ervaren. Kom zelf vrijblijvend ontdekken....

 
 
 

Ben je nieuwsgierig??!!

Wil je je huis optimaal laten uitlijnen of die bron aanboren in je eigen tuin en deze naar wens activeren met een mineraal? Of wil je een energie plek creëren die zodanig is afgestemd dat dit ten goede komt aan je gezin en je directe omgeving?

 

Bergkristal van meer dan 100kg. krachtige transformator

Bergkristal van meer dan 100kg.

Krachtige transformator...

 

Kies voor het Mineraalplan op maat. Dat kost € 150 excl. de aanschaf van het mineraal.

 

 

Aragoniet druipsteen met heel veel bonuspunten | RUST

Aragoniet druipsteen voor meer balans in je ruimte


Een joekel van een druipsteen aragoniet siert op dit moment onze kristalruimte in Nuth. Schoon aan de haak een slordige 300kg. Zijn kracht houdt gelijke tred met zijn gewicht. Een pure rustbrenger die daarbij ook nog eens het effect versterkt van andere werkzame kristallen in de directe omgeving. Een blikvanger met grote voordelen.

Aragoniet druipsteen met verbluffende eigenschappen. Kom ontdekken!

Deze unieke aragoniet druipsteen uit Maleisië van groot formaat heeft een zeer krachtige werking. Zodanig dat deze in staat is leylijnen in de aarde zowel te herstellen als te reguleren waardoor het aangenamer wonen wordt.

De steen heeft een zuiverende, kalmerende werking, dus zeer rustgevend en heeft een zeer positieve herstellende werking op algemene lichamelijke ziekten zoals kanker, reuma, chronische aandoeningen etc.

De trilling van het mineraal resoneert met die van moeder Aarde en versterkt en zuivert andere mineralen waardoor ze volledig tot leven komen.

Dit mineraal is zeer geschikt voor wellness centra, sauna's, spirituele centra, praktijkruimtes of hotels die in het teken staan rust en ontspanning vanwege hun zeer rustgevende werking.
 

 

 

 

 

 


Himalaya Zout


Therapeutisch himalaya zout heeft vele voordelen voor je lichaam

Therapeutisch himalaya zout is een aanrader om balans op peil te brengenHimalaya zout is een wonderlijk elixer puur uit de natuurOerwater diep in het binnenste van de Himalaya
omgevormd tot zoutkristal

Himalayazout geldt in het gebied van herkomst, de zuid-westelijke Himalaya, van oudsher als bijzonder kostbaar en geneeskrachtig. Volgens de overlevering stamt het uit de tijd van de schepping van hemel en aarde uit het oerwater. Diep in het binnenste van de Himalaya werd oerwater omgevormd tot zoutkristal waarin de scheppingskracht is opgeslagen.

De zoutmythe blijkt wonderwel overeen te stemmen met de wetenschappelijke feiten. Het leven is ontstaan in water, de zogenaamde oersoep. Deze oersoep of oerzee bevatte de bouwstoffen van het leven, de elementen waaruit ons lichaam nog steeds is opgebouwd. Himalayazout is afkomstig uit opgedroogde delen van de oerzee. Het bevat de levenselementen in hun oorspronkelijke samenstelling en verhouding.


Waarom therapeutisch Himalayazout?

Naast water en zuurstof is zout onmisbaar voor ons lichaam. Maar in tegenstelling tot gewoon keukenzout [natriumchloride], dat niet door het lichaam wordt opgenomen ongeacht de hoeveelheid die je gebruikt en daardoor zelfs het lichaam belast, is therapeutisch Himalayazout wel opneembaar en een aanwinst voor de keuken. Heerlijk ook om mee in bad te gaan. En Himalayazout is volkomen natuurzuiver. Zeezout en steenzout zijn dat helaas niet meer.

Himalayazout bevat 84 vitale bouwstenen in de vorm van oorspronkelijke mineralen en sporenelementen. De bouwstenen van het leven zijn in het oerzout bewaard gebleven. Zij bevinden zich in het kristal in zulke kleine deeltjes [colloïdaal] dat ze optimaal door onze lichaamscellen worden opgenomen.

Effecten op het lichaam:
• Versterkt het afweersysteem
• Bevordert het fysiologisch evenwicht (homeostase)
• Stimuleert de stofwisseling
• Zuivert en ontslakt
• Vitaliseert en harmoniseert
• Vermindert de behoefte aan overmatig zoete, zoute en vette voeding, evenals de hang naar tabak, alcohol en koffie.

Het samenspel van water, zout en mineralen vormt de basis van onze gezondheid. Himalayazout is met zijn rijkdom aan elementen een elixer dat door de natuur zelf is samengesteld.

Welzaam tip: Himalayazout kuurbad
Himalayazout kuurbad reinigt en vitaliseert. Baden in zout water heeft een ontslakkend effect. Gifstoffen en zuren verdwijnen uit het lichaam en er vindt overdracht plaats van de mineralen die in het badwater zijn opgelost. Gebruik 250 tot 350 gram zout, ongeveer 2 tot 3 keer per week bij een temperatuur van ±38 graden.

Ook lekker: maak een scrub van olijfolie en himalaya zout en gun jezelf een verkwikkende douche! Of kies regelmatig voor een voetenbad met himalaya zout: een aanrader van jewelste. Kost weinig moeite en levert veel op.

Kamp je met spanningen die je op een fijne manier wilt omzetten in ontspanning? Kies dan voor een kuur met therapeutisch Himalaya zout. Een bad van 20 minuten doet wonderen. Maar ook een heerlijke scrub met [bio]olijfolie gevolgd door een weldadige douche maakt vrij van spanningen en brengt je lichaam in een zalig ontspannende loomheid. Himalaya zout ontspant niet alleen, het voedt ook. Het bevat 84 essentiële mineralen die broodnodig zijn voor een duurzame vitaliteit. Ook een tip voor thuis.

Klik hier voor de PDF