Computers & mobieltjes | spanning-vrij werken

Straalneutraal bellen is makkelijker dan je denkt. Spanning-vrij werken zorgt voor een fitter lichaam met meer rendement.

Hoeveel uur breng jij door achter het scherm?

Electronica brengt ons veel vooruitgang en geeft onze creativiteit of productiviteit handen en voeten. Een formidabel stukje infrastructuur dat niet meer weg te denken is in ons werk of dagelijkse doen en laten. We kunnen simpelweg niet meer zonder want ze vormen een belangrijke bron voor onze ambities. 

Neutraliseer de schadelijke straling van laptops, beeldschermen, mobieltjes of zelfs hele kantoor
Laptops, beeldschermstations, mobieltjes, smart phones, dect telefoons, blue tooth, tablets, babyfoons, wifi routers. Ze hebben allemaal straling als verbindende factor. Straling die ons lichaam belast en ons telkens energie kost.

Vanaf nu is dat verleden tijd. Je hebt weer iets te kiezen, want we hebben iets ontwikkeld waarbij uitzonderlijke kristallen met exact de juiste trilling dit soort straling onmiddellijk weet te neutraliseren en zelfs in je voordeel kan laten werken.


Hoe fit wil je zijn aan het einde van een drukke schermdag?

De voordelen van straling-vrij werken zijn aanzienlijk.

Deze keuze maakt je fitter, alerter, creatiever op het einde van de dag ipv in de dip, leeg en uitgeput.

De oplossing is snel en eenvoudig toe te passen op basis van een eenmalige investering!

Je vitaliteit blijft voortdurend in balans zodat je energie overhoudt. Energie die weer extra ruimte geeft met meer rendement in of buiten het werk...

Straling-vrij werken is mogelijk per werkplek maar kan ook voor een heel kantoor in stelling gebracht worden. Een schitterend doordacht programma dat perfect past in het kader van ziekteverzuim reductie of het stimuleren van duurzame inzetbaarheid van professionals.

Stralingvrij werken zorgt voor een betere productiviteit door mindere belasting

Straling-neutraal heeft voordelen. Wil je dat?

Van midden- en kleinbedrijf tot grote kantoortuinen. Van receptioniste, baliemedewerker, grafisch vormgever tot werkplanner. Callcenters, controlrooms: Iedereen plukt de vruchten van een aanpak die vanaf dag 1 werkt voor jou en helpt voorkomen dat je lichamelijk achteruit gaat door straling.

Een duurzame oplossing was nog nooit zo gemakkelijk! Kies vanaf nu voor de voordelen en niet langer voor de nadelen van laptop of smartphone.

Maak een afspraak voor meer informatie. Ervaar zelf wat de impact is van onze aanpak.

Neutraliseer de straling van een laptop en voel je fitter aan het eind van de dag


Internationaal wetenschappelijk onderzoek heeft het verband aangetoond tussen de toename in stralingsbronnen en de toename van aandoeningen. Electro magnetische straling is een serieus probleem dat wereldwijd onderwerp is van wetenschappelijk onderzoek.