SPANNING-VRIJ WONEN

Kiezen voor Je Zelf!

Er komen steeds meer onderzoeken naar buiten over de schadelijke effecten van stralingen en negatieve effecten van mobieltjes, computers, zendmasten, elektrische kabels en noem maar op.


Spanningvrij wonen omvat alle stralingsbronnen. van GSM tot wifi
Straling op zichzelf is een bron van energie die omgezet kan worden in een voedingsbron voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Vooral voor een zeer kwetsbare groep verdient deze straling alle aandacht vanwege het zeer negatief effect: baby's en opgroeiende kinderen.


Slaap je slecht? Is er veel onrust? Ben je veel moe (futloos)?

Straling heeft een zeer vermoeiend, negatief effect op ons lichamelijk en geestelijk gestel. En velen onder ons worden ook in de ochtend futloos wakker. Ook onze nachtrust is van zeer groot belang voor ons energie niveau overdag.


Ervaar nu dat het ook anders kan!

Zwarte toermalijn is een krachtige omvormer van stralingZwarte Toermalijn op maat toegepast heeft een hele specifieke werking. Neutraliseert de negatieve energieën en stralingen, brengt evenwicht en heeft een zuiverende werking op het lichaam. Weet wel dat er meer oorzaken kunnen zijn van onrustig slecht slapen: dit mineraal is al een eerste stap! Een belangrijke ondersteunende invloed voor een gezonde nachtrust.
 

 

Des te groter wordt het belang om er iets aan te doen en dat kan.

Laat je huis, slaapkamer, kantoor of praktijkruimte uitlijnen met mineraalstenen, zodat er balans komt tussen mens en straling.
 
 
Een Mineraalplan om je huis uit te lijnen kost 150 euro. Hierbij krijg je een overzicht hoe de energiebanen of stralingen lopen en waar storingen in huis plaats vinden. Plus EXACT waar de mineralen geplaatst moeten worden.

 

 

Maak van je leefruimte een tempel. Voor nu en straks! Voordelen Spanning-vrij wonen!!

• Optimaal leef klimaat.
• Meer energie.
• Veel betere nachtrust.
• Zet negatieve energie om in bruikbare energie.
• Zeer gunstige invloed op de ontwikkeling van het kind of baby.
• Versterkt Feng Shui in huis
• Werkt sfeer verruimend.
• Versterkt vitaliteit en vergroot helderheid
• Ondersteunende invloed bij palliatieve zorg en bestralingen.
• Positieve en ondersteunde werking op lichamelijk herstel.
• Beschermend & neutraliserend effect op de invloed van mobieltjes, computers, elektro, hoogspanningsmasten, aardstralen etc.
• Zeer gunstige invloed op spirituele/mystieke/essentiële voortzetting. 


Kies voor het gemak van innerlijke warmte


Stenen doen je goed als ze volledig op je lijn zitten
Stenen helpen je vooruit zowel prive als professioneel

Nu is het mogelijk om met halfedelstenen je plek weer optimaal in balans te brengen. Met als bijkomend voordeel dat halfedelstenen je op datzelfde ogenblik ook stimuleren in je ontwikkeling naar heelheid. Ze bieden je de opening om persoonlijk in contact te komen met de bron van rust en stilte in je ZELF.

Het werkt echt en nogmaals het bestaat werkelijk. Mineralen staan het dichtst bij de natuur en zijn het minst door de mens gemanipuleerd. En ze hebben ongekende krachten en uitstraling. Ze inspireren, brengen in balans en helpen je op weg.

Elke steen heeft een andere werking zelfs wanneer het 2 dezelfde stenen zijn, want elke steen is uniek. Net als jij. Net als jouw leefsituatie. Je eigen plek is de plek bij uitstek om jezelf op te laden. Check maar eens voor jezelf of je je werkelijk op je gemak voelt thuis!!!!

Eric Bucks kan het voor je navoelen en bij het uitzoeken van een steen zul je letterlijk kunnen waarnemen wat het effect is en welk resultaat je thuis gaat ervaren.


Want zonder goede basis of thuisfront is het werken aan je persoonlijke ontwikkeling vele malen moeilijker en dat is logisch, toch?


 

Retour

Stenen die worden gekocht, kunnen ten alle tijden retour bij het kopen van een nieuwe. Is het nieuwe kristal gelijkwaardig dan krijg je 25% van de aanschaf retour.

Zoek je geen nieuwe steen uit, dan krijg je 10% retour voor de oude steen, mits de steen niet is beschadigd. Dit geldt niet voor stenen die zijn verkregen met korting.
 


welzaam buttons terug.jpg

 


Kleurplaten

Klik op de tekening van je keuze voor de download PDF

avontuur in de ruimte_insenzo.jpgde wonderbron_insenzo.jpgde wereld van de tovenaar_insenzo.jpg          speelpret_insenzo.jpg
elfendans_insenzo.jpg    Dolfijnenspel         drakenfeest_insenzo.jpg 

welzaam buttons terug.jpg
 


Insenzo in de mediaPublicatie rondom de idee├źn van Andy van de PoelOp zaterdag 30 juli 2011 stond er een inspirerend stuk in dagblad De Limburger, van de hand van Merel Visscher. Een kijkje in de keuken van Insenzo. Klik hier voor het artikel

Vijlen is het dorp met de hoogste vitaliser dichtheid van NederlandEen zeer opvallend initiatief in het hoogst gelegen dorp van Nederland

Klik hier voor een opmerkelijke actie rondom vitaal water