Stenen stimuleren je vitaliteit en ontwikkeling. Ervaar zelf de werking
 
 
Uit eigen jarenlange ervaring weet ik dat gebalanceerde kristallen een stevige steun vormen om lichamelijke en mentale blokkades grondig aan te pakken. Het biedt de juiste ondersteuning en schept een leidraad om duurzaam belastende patronen om te buigen in je voordeel. Om te verfijnen waar je bij jezelf tegenaan loopt, daar alles uit te halen en inzicht te vertalen naar meer kwaliteit van leven.
 
Je kunt afhankelijk van je situatie kiezen voor verschillende opties:

Mineraal setje
Persoonlijk steensetje voor een steun in de rug bij de start. Vanaf €45,- tot €95,- incl. uitzoeken & uitleg.

3 kleinere stenen die met elkaar samenwerken en iets wezenlijks voor jou toevoegen aan je energieveld. Klein genoeg om verschil te maken maar wel dicht op het lichaam gedragen om hun werk goed te kunnen doen. Invloed is 2-3 maanden.
 
Werkingsgebied:
-Lichamelijke klachten zoals maag-, darm-, etc. rug-klachten, kanker, aids, ALS, reuma, migraine of vermoeidheid.

-Geestelijke klachten zoals overgevoeligheid, onrust, ADHD, autisme of burn-out

-Persoonlijke ontwikkeling. Meer contact met je lichaam, beter in de gaten hebben wat er stroomt. Een eerste verkenning van je innerlijk spectrum. Een mooi maar klein begin.
 
 
• GSM mineraal. €15,- incl. uitzoeken.
Invloed in principe onbeperkt, maar ook hier: dicht op het lichaam. Zorgt ervoor dat jouw energie net dat beetje extra stimulans krijgt om de straling van je smartphone te transformeren. Werkingsgebied: smartphone.

Persoonlijke stenen als steen in de rug voor transformatiePersoonlijke steen helpt je gericht door een bepaalde fase heen.
Uitzoeken €35,- per steen. Aanschaf €50 tot ±€300.
Invloed is afhankelijk van de diepte van de blokkade 3 maanden tot een jaar. De termijn geef ik vooraf aan.
 
Werksteen. De naam zegt het al. Een steen om te oefenen met een bepaald chakra knelpunt en daar al doende beweging in te brengen. Uitzoeken is onderdeel van de startsessie. Steen varieert van €50 tot ±€100

Hartsteen. Deze steen werkt gedurende 6 maanden tot een jaar en maakt de weg vrij naar je hartchakra. Deze steen is een wegbereider die je helpt om energie vrij naar je hart te laten stromen zonder te blokkeren. Om je gevoel weer toe te staan in plaats van jezelf te verliezen in fijne of niet-fijne emoties. Uitzoeken €35. Aanschaf €300-€1000.

Voor deze steen geldt een retourregeling op maat gezien de waarde en de doorgroei op afzienbare termijn richting stenen die jouw volledige stroom vrijmaken en open houden. Lees vooral verder op deze pagina voor meer info.
 

Hoe werkt het?

Ik zoek een mineraal voor je uit die overeenkomt met de trilling die je hebt geblokkeerd. De steen activeert jou om je leven anders aan te pakken. Daardoor kan je lichaam zich beter herstellen en krijg je helder inzicht in de diepere betekenis van jouw leven. 
 

Persoonlijke stenen om de weg naar je hart te openenPersoonlijke steen als mooi kado voor jezelf of iemand in je nabijheid die je meer zichzelf gunt

Een persoonlijke steen stimuleert de persoonlijke ontwikkeling waardoor ook lichamelijk herstel wordt bevorderd, omdat je je energie anders gaat gebruiken. Je laat je minder gek maken door wat je voelt. En gaandeweg krijg je weer plezier in het voelen van subtiele verschillen die zich aandienen en weer verdwijnen, zonder te struikelen over negatief of positief. Het maakt duidelijk wat gevoel is [actie, iets] en wat emotie is [reactie, negatief/positief].

Hierdoor kun je je zelf niet meer voor de gek houden en voel je heel duidelijk wat goed voor je is, hetgeen de keuze eenvoudiger maakt. Hierdoor krijg je jouw eigen verantwoordelijkheid terug.
 
Ook bij kinderen zijn stenen zeer effectief bij klachten rondom groei- en leerontwikkeling. Stenen zijn ook een prachtig persoonlijk kado...
 

Naar wens kan jouw pad zich nog verder verdiepen

In contact komen met je gevoel is de basis voor verdere spirituele, mystieke of essentiële ontwikkeling: het activeren en in balans brengen van paranormale gaven zoals helderziendheid, helder voelen, magnetiseren en voor een betere energie doorstroming. Op dat punt kom je in contact met Eric Bucks, waarmee ik al heel erg lang samenwerk, omdat ik wederom uit eigen ervaring weet wat de toegevoegde waarde van Eric is voor jou.


Therapeutisch himalaya zout heeft vele voordelen voor je lichaamHimalaya Zout

Therapeutisch himalaya zout is een aanrader om balans op peil te brengenHimalaya zout is een wonderlijk elixer puur uit de natuurOerwater diep in het binnenste van de Himalaya
omgevormd tot zoutkristal

Himalayazout geldt in het gebied van herkomst, de zuid-westelijke Himalaya, van oudsher als bijzonder kostbaar en geneeskrachtig. Volgens de overlevering stamt het uit de tijd van de schepping van hemel en aarde uit het oerwater. Diep in het binnenste van de Himalaya werd oerwater omgevormd tot zoutkristal waarin de scheppingskracht is opgeslagen.

De zoutmythe blijkt wonderwel overeen te stemmen met de wetenschappelijke feiten. Het leven is ontstaan in water, de zogenaamde oersoep. Deze oersoep of oerzee bevatte de bouwstoffen van het leven, de elementen waaruit ons lichaam nog steeds is opgebouwd. Himalayazout is afkomstig uit opgedroogde delen van de oerzee. Het bevat de levenselementen in hun oorspronkelijke samenstelling en verhouding.


Waarom therapeutisch Himalayazout?

Naast water en zuurstof is zout onmisbaar voor ons lichaam. Maar in tegenstelling tot gewoon keukenzout [natriumchloride], dat niet door het lichaam wordt opgenomen ongeacht de hoeveelheid die je gebruikt en daardoor zelfs het lichaam belast, is therapeutisch Himalayazout wel opneembaar en een aanwinst voor de keuken. Heerlijk ook om mee in bad te gaan. En Himalayazout is volkomen natuurzuiver. Zeezout en steenzout zijn dat helaas niet meer.

Himalayazout bevat 84 vitale bouwstenen in de vorm van oorspronkelijke mineralen en sporenelementen. De bouwstenen van het leven zijn in het oerzout bewaard gebleven. Zij bevinden zich in het kristal in zulke kleine deeltjes [colloïdaal] dat ze optimaal door onze lichaamscellen worden opgenomen.

Effecten op het lichaam:
• Versterkt het afweersysteem
• Bevordert het fysiologisch evenwicht (homeostase)
• Stimuleert de stofwisseling
• Zuivert en ontslakt
• Vitaliseert en harmoniseert
• Vermindert de behoefte aan overmatig zoete, zoute en vette voeding, evenals de hang naar tabak, alcohol en koffie.

Het samenspel van water, zout en mineralen vormt de basis van onze gezondheid. Himalayazout is met zijn rijkdom aan elementen een elixer dat door de natuur zelf is samengesteld.

Welzaam tip: Himalayazout kuurbad
Himalayazout kuurbad reinigt en vitaliseert. Baden in zout water heeft een ontslakkend effect. Gifstoffen en zuren verdwijnen uit het lichaam en er vindt overdracht plaats van de mineralen die in het badwater zijn opgelost. Gebruik 250 tot 350 gram zout, ongeveer 2 tot 3 keer per week bij een temperatuur van ±38 graden.

Ook lekker: maak een scrub van olijfolie en himalaya zout en gun jezelf een verkwikkende douche! Of kies regelmatig voor een voetenbad met himalaya zout: een aanrader van jewelste. Kost weinig moeite en levert veel op.

Kamp je met spanningen die je op een fijne manier wilt omzetten in ontspanning? Kies dan voor een kuur met therapeutisch Himalaya zout. Een bad van 20 minuten doet wonderen. Maar ook een heerlijke scrub met [bio]olijfolie gevolgd door een weldadige douche maakt vrij van spanningen en brengt je lichaam in een zalig ontspannende loomheid. Himalaya zout ontspant niet alleen, het voedt ook. Het bevat 84 essentiële mineralen die broodnodig zijn voor een duurzame vitaliteit. Ook een tip voor thuis.

Klik hier voor de PDF