Balans geeft houvast in zware tijden

Verlies kan je genadeloos onderuit halen

 

Je baan verliezen, je leven, je gezondheid, je relatie of je kind. Er zijn vele vormen van verlies. Stuk voor stuk sleutelmomenten in je leven die je op de proef stellen, die een stevige wissel trekken op je veerkracht. Verlies kan een gapend gat slaan vol onmacht, onbegrip en heel veel gemis. Een gat dat je naar beneden trekt en veel kracht vraagt. Het is een hele toer om jezelf niet te verliezen in de maalstroom van turbulentie.

Balans houden, bij jezelf kunnen blijven helpt je om door een inktzwarte periode heen te komen. Bij Insenzo kun je werken aan balans om vanuit houvast door de storm te gaan zonder jezelf kwijt te raken. Om in contact te blijven met de rode draad, de zin van het leven. Om beetje bij beetje de tegenslag op te vangen, jezelf weer bij elkaar te rapen en de blik naar voren te richten.

Ook al is het verlies op momenten ondraaglijk en lijkt alle hoop de bodem in geslagen, het leven gaat toch verder. Aan alles komt een einde. Ook de meest diepe wanhoop zal ooit verdwijnen. Maar dat helpt je nu niet. Dat wil je nu niet. Wij zijn daar om steun te bieden, wanneer het uitzicht ondraaglijk is.


Balans helpt om naar de stem van je hart te luisteren. Balans luwt de storm van emoties.

Verlies vraagt om alle hens aan dek en alle zeilen bijzetten om niet kopje onder te gaanDankzij de inzet Mineralen op maat kun je in je eigen tempo jezelf hervinden en de scherven lijmen.

Verlies verdwijnt niet zomaar, je zult eraan moeten werken. Inzicht helpt om het verlies beter te dragen en de bijzondere trilling van kristallen legt het fundament zodat verlies voor jou betekenis krijgt.

Gebruik de tijd die er is om te veranderen wat kan

Verlies kan als een dief in de nacht komen, verlies kan zich ook langzaam openbaren. We geven je de helderheid om verlies in een ander licht te zien en beter te dragen.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de resterende tijd lonend is om losse eindjes op te ruimen en wat erin zit ook echt eruit te halen.

Gun jezelf meer rust in het weten dat je werkelijk gedaan hebt wat kon. Spijt heeft geen zin. In actie komen is beter.

 

Kies voor een rouwsteen

Een rouwsteen helpt je om In zware tijden bij jezelf te blijven. Een rouwsteen is op maat.
 
Uitzoeken kost € 35. De steen zelf varieert tussen de € 50 en € 300. Nadat de steen is uitgezocht kun je op je gemak ervaren wat de steen voor je doet en dat maakt het makkelijker om er wel of niet voor te gaan.
 
 
 
 
Een rouwsteen helpt je je verlies te dragen...