Gratis Verwonder inloop!
Kristallen doen iets voor jou. Kom vrijblijvend ervaren

 

Elke eerste woensdagavond van de maand van 19 tot 20u kun je hier in Nuth vrijblijvend de invloed van kristallen ervaren. Parklaan 38, 6361 VW Nuth.

Verwonderstoel, oude klankschaal, kristalwater, kristalsetjes met gratis test. Heel veel kristallen waaronder een paar knoeperds. Wees vooral WELKOM!

 

Druipsteen aragonietDruipsteen aragoniet | VRIJHEID

Ik ben ik, jij bent jij. Leef je leven zoals jij dat goed vindt. Neutraliseert. Brengt in balans. Ondersteunt ieder genezingsproces.

 

 

Toermalijn met bergkristal en calciet

Toermalijn bergkristal calciet | RUIMTE VOOR JEZELF

Rust en ruimte. Genieten om vanuit innerlijke verbinding je ware gezicht te tonen.

 

Aragoniet druipsteen rustAragoniet druipsteen met heel veel bonuspunten | RUST

Een joekel van een druipsteen aragoniet siert op dit moment onze kristalruimte in Nuth. Schoon aan de haak een slordige 200kg. Zijn kracht houdt gelijke tred met zijn gewicht. Een pure rustbrenger die daarbij ook nog eens het effect versterkt van andere werkzame kristallen in de directe omgeving. Een blikvanger met grote voordelen.

Maak een afspraak en ervaar het zelf!

Deze unieke aragoniet druipsteen uit Maleisië van groot formaat heeft een zeer krachtige werking. Zodanig dat deze in staat is leylijnen in de aarde zowel te herstellen als te reguleren waardoor het aangenamer wonen wordt.

De steen heeft een zuiverende, kalmerende werking, dus zeer rustgevend en heeft een zeer positieve herstellende werking op algemene lichamelijke ziekten zoals kanker, reuma, chronische aandoeningen etc.

De trilling van het mineraal resoneert met die van moeder Aarde en versterkt en zuivert andere mineralen waardoor ze volledig tot leven komen.

Dit mineraal is zeer geschikt voor wellness centra, sauna's, spirituele centra, praktijkruimtes of hotels die in het teken staan rust en ontspanning vanwege hun zeer rustgevende werking.

 
 

En er zijn meer stenen om te ervaren. Kom zelf ontdekken...