Een kristal als kado voor de ander met persoonlijke meerwaarde 
 

Bijzondere momenten zijn te vertalen in een mooi persoonlijk kristalsetje of kristal. Dat kan iets feestelijks zijn, gewoon zomaar of als steun bij verdriet na verlies.

Een Kadokristal is een persoonlijk gebaar met een plusje. Het neemt bij de ontvanger onderhuidse spanningen weg en schenkt wat extra ruimte en plezier die langer aanhoudt. Een kado voor jezelf of voor een ander. Het is altijd op de persoon uitgezocht, met meerwaarde voor de gever en de ontvanger. ook een idee voor huisdieren.

 

Kadokristal opties:Waterkristallen als plezierig kado

- Een Kadokristal begint al bij €19 als je iemand een waterkristal setje kado wilt doen. Waterkristallen bestaan uit 3 mini kristallen die samen meer plezier uit kraanwater halen. Exclusief verzending: €1,92

- Persoonlijk kristalmaatje €20. Knuffelsteen incl. op maat uitzoeken en informatie op papier. Exclusief verzending: €3,84

- Persoonlijke kristalsetje €28. 3 mini kristallen die samenwerken, incl op maat uitzoeken en informatie op papier. Exclusief verzending: €1,92

Persoonlijk kristalsetje als mooi passend kado- Persoonlijk kristalsetje uitgezocht uit alle beschikbare mini kristallen: van ± €28 tot €75. Exclusief €15 voor uitzoeken en informatie op papier. Exclusief verzending: €1,92

- Kristal tot €50, exclusief €15 voor uitzoeken en informatie op papier. Exclusief verzending: €4,10

- Kristal vanaf €50, exclusief €35 voor uitzoeken en informatie op papier. Exclusief verzending: €6,75

 

SteunkristalKado kristal als persoonlijk gebaar voor jezelf of een ander. Afscheidskristal als huuroptie

 

Het Kristalkado is ook een idee wanneer je iemand mist. Dit kristal op maat helpt je bij jezelf blijven wanneer het wegvallen van iemand, uitmondt in verlies of ontreddering.

Het biedt de troost en helpt je contact maken met de in jou aanwezige liefde die immer stroomt, ook al lijkt dat nu onwezenlijk.

 

Afscheidskristal als passend ornament voor een droevig momentAfscheidkristal

Een kristal is ook een gepaste blikvanger om een afscheid extra cachet te geven. Zo'n Afscheidkristal kun je ook huren voor een week als ornament op de kist bij de uitvaart bijvoorbeeld of op een bijzondere plek thuis. Incl. uitzoeken en gebruik van 7 dagen: €100 incl. btw. Na afloop bestaat vrijblijvend de optie om dit kristal te kopen minus aftrek van de huurprijs.

 

 

 

 

Het uitzoeken

Op basis van voornaam en achternaam ben ik in staat om me af te stemmen op een persoon die jij een kristal wilt schenken. Dit afstemmen leidt tot een kristalkeuze die het beste bij de ontvanger past. De informatie zet ik op papier en krijg je erbij. Voor het uitzoeken is geen fysiek contact noodzakelijk. Dat kan op afstand.

Prijs voor het uitzoeken is €35 bij kristallen boven €50 of €15 bij kristallen onder €50. Uitzoeken is inclusief aanvullende informatie op papier over de persoon en keuze voor dit kristal.

Wil je deze tekst in de vorm van een kort gedicht of stukje proza, dan komt daar €15 bij.

De prijs voor het Kadokristal valt naar wens in de groep onder of boven €50. Dat is geheel aan jou. Het kan ook in de vorm van een persoonlijk kristalsetje dat in prijs tot max. €75 variëert.